Betrokkenheid

Make a wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

War child

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken door het bieden van onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. Want kinderen horen niet thuis in oorlog.

Familiehuis Daniel Den Hoed

Het Familiehuis wil onderdak bieden aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. In de directe nabijheid van het ziekenhuis kunnen deze bij ons logeren voor korte of langere tijd om dichtbij hun partner, familielid of vriend te zijn. Het Familiehuis biedt rust en een eigen plek: warm, betaalbaar en vooral dichtbij.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Door o.a. diverse kantoorartikelen bij Buy-Aid te bestellen wordt er met een gedeelte van de opbrengst een goed doel gesteund, denken we anderzijds aan het milieu omdat de producten grotendeels milieuvriendelijk zijn en gebruiken we eerlijke producten die niet door kinderen gemaakt zijn.
De gedachte hierachter is dat we op deze manier iets kunnen doen voor kinderen in moeilijke omstandigheden én er ethisch verantwoorde kwaliteitsproducten voor terug krijgen waar we wat aan hebben.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Vraag vrijblijvend Informatie aan!

Uw gegevens zijn veilig en worden niet verstrekt aan derden.